ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

Ο Λύσανδρος Τσαβάρας γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή του ανήκει στην Αμαλιάδα. Από πολύ μικρή ηλικία, εκδήλωσε το πάθος του για το ποδόσφαιρο, μεγαλώνοντας στην πόλη της Αμαλιάδας. Έντονη ήταν η σχέση του με τον Α.Ο Αστέρα Αμαλιάδας, όπου αγωνίστηκε επιτυχώς για δέκα χρόνια.

Τα τελευταία δύο δεκαετίες, ο Λύσανδρος επεδίωξε και επέτυχε στο ρόλο του προπονητή στις Ακαδημίες του Αστέρα. Κατέχοντας πιστοποίηση UEFA B, έχει συσσωρεύσει πλούσια εμπειρία στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Η αφοσίωσή του στην ανάπτυξη νέων ταλέντων και η επιδίωξη της αρτιότητας στον αθλητισμό αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά της επαγγελματικής του πορείας.

Εκτός από την ποδοσφαιρική του δραστηριότητα, ο Λύσανδρος εργάζεται ως υπάλληλος σε τράπεζα, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο. Παράλληλα, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αρκετές τοπικές ομάδες, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος στην τοπική κοινότητα.

Ο Λύσανδρος Τσαβάρας αποτελεί ένα δυναμικό πρόσωπο με πολλαπλές δεξιότητες, ενώ η αφοσίωσή του στην ανάπτυξη του αθλητισμού και η επαγγελματική του ακεραιότητα τον καθιστούν πρότυπο για την τοπική κοινότητα.